072-5813541 info@laterrazza.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Ristorante ‘La Terrazza’ is een gezellig familie restaurant met een mondiale uitstraling, waarin kinderen ook van harte welkom zijn.

De zaak is opgericht door twee broers Murgia, die na heel wat culinaire omzwervingen waren neergestreken in het pittoreske dorp Bergen N-H. De twee broers  stonden samen garant voor heerlijk Italiaans eten en drinken in een ambiance die je het gevoel gaf echt in Italië te zijn. Met Sicilië als “land” van herkomst kon het niet anders dat de kookkunsten gevarieerd en origineel waren.

Inmiddels is het restaurant overgenomen door zoon Cristiano en dochter Clair. Broer en zus, hebben de zaak weer een frisse wind gegeven anno 2008, maar de wijnselectie en de bereiding van de gerechten, worden in overleg met vader Mariano samengesteld.

Op de eerste verdieping is een prachtige ruimte, die zich uitstekend leent voor het houden van besloten diners, lunches, aangeklede borrels, familie feestjes, vergaderingen etc. Dus als u iets te vieren heeft, informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Voor meer informatie staan wij u graag persoonlijk te woord telefoonnummer: 072-5813541